Gegratineerde vis met andijvie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm andijvie 300 gm visfilets 1 peper 2 theelepels basilicum 4 eetlepels olie 2 eetlepels paneermeel 75 gm geraspte jonge kaas 3 eetlepels room andijvie in reepjes snijden en ca. 10 min. koken. Vis inwrijven met basilicum. In koekepan olie verhitten en vis bruin en gaar bakken. Grill voorverwarmen. andijvie goed uit laten lekken. In ovenschotel doen, vis erop leggen. Room erover schenken. Kaas en paneermeel door elkaar mengen en over vis verdelen (dit moet een goede laag zijn). Onder de grill laten kleuren. lekker met aardappelpuree.

Gegratineerde vis met andijvie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept