400 gm kabeljauwfilet (diepvries, 4 stuk; ken) 1 paar lente-uitjes 1 zout 1 zakje kruidenpasta voorboemboe pep; esan 1 aluminiumfolie ofbananenblad 400 gm roerbakgroenten (koelvitrine) Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de bosui in lengtereepjes van 4 cm. Dep de kabeljauw droog en wrijf hem in met kruidenpasta. Verdeel de groenten over 4 stukken aluminiumfolie (of bananenblad). Leg de vis erop en verdeel er de eventueel nog overgebleven pasta over. Verdeel de bosui er ook over. Vouw de folie dicht en laat de vis in de oven in 15 - 20 minuten gaar worden. De vis moet helemaal gaar zijn en de groenten beetgaar. Serveer er meergranenrijst (150 Kcal per 100 gr gekookte rijst) en plakjes komkommer (5 kcal per 100 gr) bij. Recipe by Dieetinfo