Gemarineerde Vis Met Verse Gember En Wortel (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

0,5 zak (125 g) conimex mihoen 300 g stevige visfilet (bijv. botervis of; kabeljauw) conimex wok marinade 400 g geschrapte worteltjes 1 stukje (ca. 5 cm) verse gember conimex wok olie conimex woksaus knoflook koriande 2 el grof gehakte koriander
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 2 minuten koken. Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Snijd de visfilet in repen en meng ze met 3 eetlepels wok marinade. Laat het geheel 3 minuten staan om te marineren. Snijd ondertussen de worteltjes in dunne schuine plakjes. Schil en snijd de gember in dunne reepjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de wortelplakjes en de gemberreepjes 5 minuten. Roerbak de vis ca. 3 minuten voorzichtig mee. Voeg de mihoen en de woksaus naar smaak (ca. 6 eetlepels) toe en roerbak voorzichtig nog 2 minuten. Schep de gemarineerde vis in diepe borden of kommen. Bestrooi met de koriander.

Gemarineerde Vis Met Verse Gember En Wortel (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept