Kabeljauw Met Lentegroente

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 duopak krieltjes (700 g) 200 g peultjes 3 bosuitjes 50 g boter of margarine 1 zak miniworteltjes (300 g) 1 kruidenbouillontablet 2 schaaltje kabeljauwfilet (à ca. 225 g) 1/2 zakje verse peterselie à 30 g) Bereiden Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing. Peultjes wassen en schoon-maken. Bosuitjes schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 2 cm snijden. In hapjespan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten zacht bakken. Kruidenbouillontablet, bosuitjes, peultjes en 250 ml water toevoegen. Kabeljauw in vier gelijke stukken verdelen en bestrooien met viskruiden (uit verpakking). Vis en groenten afgedekt in ca. 10 minuten gaar stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijn knippen en over krieltjes strooien. Vis serveren met groenten en krieltjes. Wijnadvies Lichte, frisse, fruitige witte wijnen

Kabeljauw Met Lentegroente is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met lentegroente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met lentegroente
30 min-
Bekijk recept
Rundersteaks Met Fetakaas Op Een Bedje Van Lentegroente
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentegroente-schotel Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept