Knoflookgamba's

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

10 gamba's, 6 knoflooktenen, 1 bosui, 3 eetlepels olijfolie, zout, peper Pel de gamba door de kop en de schaal te verwijderen. Pel de knoflooktenen en snipper ze fijn. Snij het bosuitje in kleine ringetjes. Verhit olijfolie in een roerbakpan. Voeg vervolgens de gamba's, de knoflook, de bosui toe. Bak de gamba's gedurende 2 tot 3 min en breng het geheel op smaak met zout en peper. Prik achtereenvolgens een olijf, wat bosuiringetjes en een gamba op een prikker. Dit gerecht bevat per eenpersoonsportie: 60 kcal 5 g eiwit - g koolhydraten 4 g vet, waarvan 1 g verzadigd vet - g voedingsvezel

Knoflookgamba's is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Knoflookgamba's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflookgamba's
0 min
Bekijk recept