400 g snijbonen, in stukken 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode paprika, in dunne repen 1 blik tomatenblokjes (400 g) 100 ml visbouillon (van tablet) 1 theelepel gedroogde oregano of italiaanse kru; iden 400 g koolvisfilet Snijbonen in weinig water met mespunt zout in 7-8 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen in (hapjes)pan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprikarepen toevoegen en 1 min. meebakken. Tomatenblokjes, visbouillon en kruiden toevoegen. Saus 5 min. zachtjes laten doorkoken. Bevroren koolvis bestrooien met zout en peper, in saus leggen en afgedekt 10 min. laten sudderen tot vis gaar is. Snijbonen laatste minuut in saus meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Dit recept bevat per portie: 425 Kcal., 9 gram vet, 54 gram koolhydraten en 31 gram eiwit