4 lente-uitjes 2 tomaten 1 kleine bloemkool 400 g rauwe grote gepelde garnalen (gamba; ´s) conimex wok olie 1 bakje conimex kruidenpasta voor korma blo; emkool 1 pak conimex wok rolls 200 g gemengde gewassen slaVoorbereiding Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) in ringen. Was en snijd de tomaten in blokjes. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en was deze. Kook ze 3 minuten in ruim kokend water (met wat zout of ketjap). Afgieten en laten uitlekken. Snijd de garnalen horizontaal doormidden. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de garnalen 2 minuten. Wok de bloemkoolroosjes 1 minuut mee. Voeg de kruidenpasta en 1,5 dl water toe en laat 2 minuten zachtjes pruttelen. Besprenkel de wok rolls met wat water. Verwarm elke wok roll 20 sec. op 750 watt in de magnetron (1 minuut voor alle wok rolls tegelijk). Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan. Leg op elke wok roll blaadjes sla, lente-ui en stukjes tomaat. Verdeel de kormagarnalen met bloemkool erover. Rol ze op en leg ze op 4 borden.