200 g broccoliroosjes 300 g wortelen, in plakjes gesneden 100 g sjalot 30 ml witte wijn 600 ml visfumet 1/2 koffielepel saffraan 16 verse st. jacobsvruchten 12 gekookte gamba's, ongeveer 360 g gepeld enkele takjes koriander peper en zoutVoorbereiding Stoom de broccoliroosjes en de wortelplakjes gedurende 15 minuten in de stoomkoker. Pel en hak de sjalotten en fruit ze in een pan met de witte wijn. Voeg de visfumet en de saffraan toe en kruid met peper en zout. Laat ongeveer 10 minuten sudderen op een laag vuur. Voeg de St. Jacobsvruchten toe en laat nog 2 minuten koken. Pel de gamba's. Verdeel de groenten en de St. Jacobsvruchten over 4 diepe borden en werk af met de gamba's en de koriander
Zeepannetje Van St. Jacobsvruchten En Gamba's Met Saffraan is een recept van De Virtuele Keuken