4 eetlepel(s) bloem 600 gm scholfilet 1 zout 1 peper 100 ml olie 1 portie druivendressing (zie recept; , onder sauzen) 1 keukenpapier Bereiden: Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 a 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren. Bereiden: ca. 10 minuten Prijs p.p.: f 7,25, € 3,30 Bevat per eenpersoonsportie: 440 kilocalorieên eiwit 30 g - vet 28 g koolhydraten 16 g Wijncategorie: 2 Swartland Chardonnay Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :