4 kant-en-klaar gebakken schollen (v; ers of diepvries) 100 gm rozijnen 150 ml sinaasappelsap 1 theelepel(s) tijm 1 theelepel(s) sambal oelek 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) 1 zout 1 peper Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de schollen naast elkaar in een wijde ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 10-15 minuten heet worden, dek ze eventueel losjes af met aluminiumfolie. Breng in een steelpan de rozijnen met het sinaasappelsap, de tijm, sambal en zout en peper naar smaak aan de kook. Laat dit ca. 5 minuten zachtjes pruttelen en het vocht verdampen. Laat de rozijnen afkoelen tot lauw en schep dan de bieslook erdoor. Leg de schollen op 4 borden en schep de salsa erop. Lekker met gebakken aardappeltjes en gemengde sla. 350 kcal / 1470 kj p.p. Bron: Tijd voor vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :