Gebakken scholfilets met vanille

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 ml visbouillon (van tablet) 100 ml droge witte wijn 200 ml slagroom 1/2 vanillestokje, opengesneden 1 zout 1 witte peper 2 theelepel(s) citroensap 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie 8 small scholfilets (zonder vel) 25 gm boter of margarine 1 toefjes peterselie Bouillon en wijn op zacht vuur tot 1/3 laten inkoken. Slagroom en vanillestokje toevoegen en saus 5 min. zachtjes laten trekken. Vanillestokje verwijderen en saus met zout, peper en citroensap op smaak brengen. Voor serveren peterselie door saus roeren. Schol met zout en peper bestrooien en in boter aan beide zijden ± 1 min. bakken. Saus over borden verdelen, vis erop leggen en met toefjes peterselie garneren. Serveren met kleine gekookte aardappelen, die even met wat fijngesneden peterselie omgeschud zijn. bron : Tip Culinair januari 1996 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.0



2.2002 :Fingerprint : 26450888,459712420,Kalorio

Gebakken scholfilets met vanille is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept