600 gm tonijnbiefstuk 600 gm aardappelschotel 3 eetlepel(s) currypasta 15 kerstomaatjes 10 zwarte olijven zonder pit 4 eetlepel(s) verse fijngeknipte bieslook 1 teentje knoflook 2 theelepel(s) oregano 1 eetlepel(s) olijfolie 1 peper 1 (zee)zout Met aardappelschotel bedoelen we in dit recept aardappelsalade. Neem voor de currypasta bijvoorbeeld Biryani-pasta (Patak's). Verwarm de grill in ongeveer zeven minuten op 250§ C. Pel en snipper de knoflook. Klop het met de oregano door de olie. Halveer de schoongemaakte tomaatjes en de olijven. Leg de tonijnbiefstukjes in de ovenvaste schaal en bestrooi deze met wat peper en zout. Verdeel het sausje erover. Grilleer de tonijn in circa negen minuten onder de hete grill goudbruin en gaar. Verdeel ongeveer vijf minuten voor het einde van de bereidingstijd de tomaten en de olijven erover. Schep intussen de pasta door de salade. Bestrooi de salade met de bieslook en serveer dit bij de tonijn. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2