750 gm aardappelen 1 zout 1 peper 400 gm sperziebonen 1 bosje lente-uitjes 5 kerstomaatjes 8 blaadjes sla 1 gefileerde gestoomde makreel 200 gm sellerysalade 1/8 liter zure room 1 eetlepel(s) gesnipperde selderij 1 eetlepel(s) gesnipperde peterselie 1 eetlepel(s) fijn geknipte bieslook Schil en was de aardappelen en snijd ze in niet te grote stukken. Kook ze gaar in water met zout in 15-20 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen. Maak intussen de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes van ca. 3 cm. Kook de bonen beetgaar in ruim kokend water met zout in 7-10 minuten. Spoel de bonen met koud water af in een vergiet en laat ze uitlekken en afkoelen. Maak de lente-uitjes en de tomaatjes schoon. Snijd de lente-uitjes incl. het groen in smalle ringen en de tomaatjes doormidden. Was en droog de sla. Verdeel het visvlees in kleine stukjes. Schep de sellerysalade, de zure room en de gesnipperde kruiden door elkaar in een grote schaal en voeg peper toe. Schep de aardappelen, sperziebonen, lente-uitjes en makreel door de salade. Bekleed een platte schaal met de slabladeren, schep de salade erop en garneer met de halve tomaatjes. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2