3 takjes rozemarijn 125 gm gezouten roomboter (op kamertemper; atuur) 4 eetlepel(s) hele 4-seizoenen- peperkorrels (n; avuldoosje euroma) 4 zeewolffilets 2 eetlepel(s) olijfolie 2 eetlepel(s) droge sherry 1 aluminium- en plasticfolieVoorbereiding : Naaldjes van takjes rozemarijn rissen en heel fijn hakken. In kom rozemarijn door 100 9 boter roeren. Rozemarijnboter op stuk plasticfolie scheppen en er dikke rol van vormen. Folie strak om boterrol wikkelen, tot gebruik in koelkast bewaren. Peperkorrels in vijzel of met onderkant van zware pan pletten en op plat bord strooien. Zeewolffilets inwrijven met zout en stevig in peper drukken. Bereiden: In koekenpan olie verhitten. Vis aan beide kanten in ca. 4 minuten lichtbruin en gaar bakken. Vis op warm bord leggen en onder aluminiumfolie warm houden. Sherry bij bakvet schenken en hiermee aanbaksels losmaken. Met garde rest van boter erdoor kloppen. Rozemarijnboter uit folie nemen en er 4 dikke of 8 dunne plakken van snijden. Vis over vier borden verdelen, saus erover lepelen. Op elke zeewolffilet plakje(s) rozemarijnboter leggen. Lekker met doperwtjes (zie blz. 43) en gebakken aardappelen.Voorbereiding ca. 15 minuten Bereiden ca. 15 minuten. Prijs p,p, €