1 roze pompelmoes van 200 g 1 gele pompelmoes van 200 g 2 grote stronken witloof 1 sap van 1 citroen 350 gm filets van gerookte zalm 1 plukjes kervel 1 vitelma slaolie Schil de pompelmoezen en verdeel in partjes. Maak het witloof schoon, spoel het en snijd in lange dunne slierten. Versier de rand van een ronde serveerschaal met de stukjes pompelmoes (afwisselend van kleur) en laat ongeveer 1 cm ruimte. Vul die ruimte op met het witloof. Besprenkel alles met citroensap. Schik de zalm in het midden. Dek af met aluminiumfolie en zet nog even in de koelkast. Besprenkel met vinaigrette op basis van Vitelma slaolie en versier met de plukjes kervel. Geef er roggebrood met Vitelma gezond smeren of Minelma bij. TIP: Maak er een originele vinaigrette van door er een eetlepel honing aan toe te voegen. Recipe by Vitelma :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :