Gestoofde zalm met komkommer en dille

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 komkommer 250 gm zalmfilet 15 gm boter 1 deciliter slankroom 1 zout 1 versgemalen peper 2 eetlepel(s) gesnipperde dille 1 partjes citroen. 1 koekenpan metanti- aanbaklaag of m; etbakvel.
Voorbereiding
: Was de komkommer, halveer hem overlangs en schraap met een lepel de zaadjes eruit. Snijd de helften in smalle boogjes van ca. 1/2 cm. dik. Snijd de vis in stukjes van 3 ß 4 centimeter
Voorbereiding
swijze: Smelt de boter in de pan en bak de komkommer ca. 4 minuten zonder ze te laten kleuren. Voeg de stukjes vis toe en schep die voorzichtig door de komkommer . Laat de vis, afgedekt, zachtjes in ca. 5 minuten gaar worden.Roer de slankroom door het vismengsel en laat het geheel op een matig hoog vuur door en door warm worden. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en strooi de dille erover. Serveertips: Garneer het gerecht met partjes citroen. Lekker met rijst (champignons en lente-ui) en een salade. Recipe by Vis is lekker :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712438,Kalorio

Gestoofde zalm met komkommer en dille is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept