Haringtartaar met toast

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 maatjesharingen (2 pakjes a ca. 14; 0 g) 2 small gekookte bietjes 4 eetlepel(s) zilveruitjes en 1 eetlepel vocht u; it potje 1/2 zakje verse dille (a 15 g) 1 zout 1 peper 6 sneetjes pane dolce vita (brood) 1 eetlepel(s) zachte roomboter 1 eetlepel(s) grove mosterd 4 bergjes veldsla (zakje à 75 g) Haring in blokjes snijden. Bietjes schillen en in kleine blokjes snijden. Zilveruitjes klein snijden. In kom haring, zilveruitjes met vocht en bietjes door elkaar scheppen. Dille erboven in stukjes knippen. Haringtartaar op smaak brengen met (weinig) zout en peper. 4 timbaaltjes of kopjes à inhoud 1½ dl bekleden met plasticfolie. Haringtartaar erin scheppen en andrukken, tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Brood in broodrooster lichtbruin roosteren en diagonaal doorsnijden. In kommetje boter en mosterd door elkaar roeren. Brood besmeren met mosterdboter. Borden op timbaaltjes leggen, samen keren en haringtartaar uit vormpjes laten glijden. Plasticfolie verwijderen. Sneetjes brood ernaast leggen. Garneren met veldsla. bron : Allerhande augustus 2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3

0.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712447,Kalorio

Haringtartaar met toast is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Crostini met haringtartaar
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Haringtartaar met appel en Apfelkorn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haring-komkommertartaar
20 min Snack
Bekijk recept
Haringtartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept