Heilbot met dragon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm gefileerde heilbot 1 citroensap 1 Worcestershire saus 1 theelepel(s) boter 1 theelepel(s) gesnipperde sjalot 125 ml droge witte wijn 50 ml slagroom 1 theelepel(s) fijngehakte dragon 1 zout 1 peper Wrijf de heilbot in met citroensap en Worcestershire saus. bestrijk een lage pan met boter, strooi de sjalot erin, leg de vis erop en giet de wijn erbij. Zet de schaal afgedekt 6 tot 8 minuten op laag vuur. Neem de vis uit de pan en houd hem warm. Roer de room door het kookvocht en laat dit tot een lichtgebonden saus inkoken. Roer de dragon erdoor, breng op smaak met zout en peper en giet de saus over de heilbot. Geef er desgewenst aardappelgratin en een salade van tuinkers bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0



8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712450,Kalorio

Heilbot met dragon is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept