Heldere vissoep met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 small ui 1 eetlepel(s) olie 1 teentje knoflook 1 wat tijm 1 liter visbouillon (van tabletten) 1 vleestomaat 150 gm visfilet (kabeljauw, schelvis) 100 gm gepelde garnalen 2 lente-uitjes 1 plakjes citroen Pel de ui en snipper hem. Fruit hem goudgeel in de olie. Knijp het knoflook erboven uit en strooi de tijm erover. Schenk de visbouillon erbij en breng de soep aan de kook. Kruis de tomaat in en dompel hem even onder in kokend water. pel hem, verwijder de pitjes en snijd hem in kleine blokjes. Snijd de visfilet in reepjes van 1 x 3 cm. Spoel de garnalen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjesschoon en snijd ze in fijne ringetjes. Voeg voor het serveren de tomaat en visfiletreepjes toe aan de bouillon en kook ze circa 5 minuten mee tot de vis stevig wit is. Warm de garnalen en lente-uitjes even mee en serveer de soep direct in borden. Geef er plakjes citroen bij. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712452,Kalorio

Heldere vissoep met garnalen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept