Hete vis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm makreel 125 gm uien 1 teentje knoflook 1 pinch laos 1 koenjit 1 vetsin 1 afgestreken theel sambal 1 vers citroensap Uien met weinig water koken tot ze glazig zijn, daarna alle kruiden door de uien roeren tot een gebonden saus, eventueel water toevoegen. Daarna de makreel in stukjes toevoegen. Laat het geheel op een laag pitje ongeveer een half uur op elkaar inwerken. Opdienen met rijst. Bron: E.G.A.
- Nederland v/h Eerste Goudse Afslank- en begeleidingsclub. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712453,Kalorio

Hete vis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept