Ijsselmeerbaars met ratatouille en tomatenvinaigrette

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 baarsfilet 1/2 courgette 1/2 aubergine 6 grote champignons 1 teentje knoflook 2 vleestomaten 2 gedroogde tomaten 1/5 knolselderij 1 peper 1 zout 1 frituur-olie 3 eetlepel(s) wijnazijn witte 6 eetlepel(s) olijfolie 1 eetlepel(s) pesto
Voorbereiding
: Was de baarsfilets onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de courgette, aubergine en champignons in blokjes. Hak de knoflook. Ontvel de vleestomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de gedroogde tomaten fijn. Snijd de knolselderij in ragdunne repen (juliennes). Meng de wijnazijn, de pesto en driekwart van de olijfolie voor de dressing. Bak de courgette, aubergine, champignons met knoflook in de resterende olijfolie. Meng deze ratatouille met de twee soorten gesneden tomaat en breng op smaak met peper en zout. Bak de baars in hete olijfolie mooi bruin. Frituur de knolselderij in hete frituurolie krokant. Schep de ratatouille in het midden van warme borden en leg de baars hierop. Schenk de vinaigrette om het gerecht. Leg de gefrituurde knolselderij op de vis. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712455,Kalorio

Ijsselmeerbaars met ratatouille en tomatenvinaigrette is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kipfilet met warme tomatenvinaigrette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenvinaigrette
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taartjes met ansjovis en tomatenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept