Indiaas gekruide surimi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm basmatirijst 2 pakjes surimi naturel (vis, a 170; g, samurai) 3 eetlepel(s) yoghurt 3 eetlepel(s) patak's indiase kerriepasta tandoo; ri (pot a 312 g) 2 o0 g peultjes 3 eetlepel(s) oosterse roerbakolie (fles, ah) 1 zak thaise roerbakgroentemix (400; g, ah) zout Bereiden: Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren. Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca 15 minuten marineren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten. Thaise groentemix en peultjes ca 3 minuten roerbakken. Surimi met marinade toevoegen ca 2 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout. Serveren met rijst.
Voorbereiding
stijd ca 25 minuten. Bevat per eenpersoonsportie 520 kilocalorieën, eiwit 21 g, vet 70 g, koolhydraten 86 g WIJNCATEGORIE: 2 Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen Kangaroo Ridge Chardonnay :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

0.0



2.2003 :Fingerprint : 26450888,459712456,Kalorio

Indiaas gekruide surimi is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept