Indiase roerbakschotel met garnalen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm pandanrijst 1 zakje patak's tikka masala keriepa; sta (80 gr) 8 eetlepel(s) volle yoghurt 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 zakje thaise groentemix (400 gr) 1 bl doperwten (400 gr) 2 bakjes roze garnalen(a 125 gr) 1/2 pot mangochutney(a 346 g patak's) rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. kerriepasta mengen met 4 eetlepels yoghurt. in braadpan okie verhitten. groentemix ca 3 min roerbakkan. doperwten uitlekken. kerriepasta bij groente voegen en ca 1 min verwarmen. al roerend 300 ml ater toevoegen. afgedekt ca 5 min zachtjes laten sudderen. doperwten garnalen en rest van yoghurt toevoegen en nog 3 min verwarmen. op smaak brengen met zout. curry serveren met rijst en mangochutney. Serveertips: ronde fruitige soms wat kruidige witte wijn. arniston bay chenin chardonnay Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 11.0



8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712457,Kalorio

Indiase roerbakschotel met garnalen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept