Italiaanse visschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pkg tarly (250 g, honig) 2 teentjes knoflook 3 eetlepel(s) olijfolie 1 zak italiaanse groentemix (400 g,; ah) 1 pak ah passato di pomodoro (500 g) 1 visbouillonblokje 1 eetlepel(s) gedroogde italiaanse keukenkruiden 1 schaaltje kabeljauw (ca. 400 g) Bereiden: Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en knoflook fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Gezeefde tomaten, bouillonblokje en keukenkruiden toevoegen. Ca. 10 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kabeljauw in blokjes snijden. Kabeljauw toevoegen en ca. 5 minuten laten meestoven. Serveren met Tarly.
Voorbereiding
stijd: ca. 25 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 425 kilocalorie‰n eiwit 29 g vet 11 g koolhydraten 54 g WIJNCATEGORIE: 1 Lichte, frisse, fruitige witte wijnen Swartland Steen Recipe by AH Weekrecepten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712458,Kalorio

Italiaanse visschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept