Kabeljauw in een court bouillon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm kabeljauwfilet 200 ml magere of halfvolle melk 1 peper 1 zout 1 sinaasappel 1 eetlepel(s) bieslook Was de kabeljauwfilet. Doe de melk in een pan, voeg nog 1 dl water en een beetje peper en zout toe. Breng de melk zachtjes aan de kook. Leg de kabeljauw in de blanke court bouillon. Zorg dat de vloeistof net tegen de kook aan blijft, zodat het visvlees niet uit elkaar valt. Verwarm inmiddels een schotel voor. Boen de sinaasappel schoon onder de kraan. Snijd er dunne plakjes van. Schep de visfilets na 15 minuten uit de court bouillon op de voorverwarmde schotel. Garneer met de ringetjes bieslook en de plakjes sinaasappel.
Voorbereiding
stijd: 30 minuten Variatie: De zachte smaak van de court bouillon combineert ook uitstekend met een heerlijke vis als heilbot. Lekker met: heldere tomatensoep vooraf. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712460,Kalorio

Kabeljauw in een court bouillon is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept