Kabeljauw met spek en kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gm kabeljauw 150 gm gerookt spek in plakjes 1 peper en zout naar smaak 1 boter om in te bakken 200 gm geraspte boerenkaas De kabeljauw in stukjes snijden en in het gerookt spek rollen. De rolletjes rustig bakken in boter, op smaak kruiden met peper en, voorzichtig, met zout. De vis in een ovenschaal leggen en bestrooien met de geraspte boerenkaas. Gratineren in de oven. Bron: Mailinglist De Heksenketel :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.11.2002 :Fingerprint : 26450888,459712463,Kalorio

Kabeljauw met spek en kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept