Kabeljauw met tomaten-paprikasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 kabeljauwfilets a 150 g 4 eetlepel(s) olijfolie 100 ml gevogeltefond 100 gm pimientos (geroosterde paprika) 100 gm bosuitjes, in stukjes 3 tomaten, zonder zaadjes, in blokje; s 150 gm witte bonen, gaar Smeer de vis in met de olijfolie. Breng de fond tegen de kook aan en leg de vis er samen met de groenten en de bonen in. Dek af en laat op laag vuur in 12 minuten rustig garen. Leg de vis in diepe borden met de groenten en bonen. Serveer met de zelfgetrokken saus. Tip: Voeg, om het nog iets completer te maken, in blokjes gesneden paddestoelen toe aan de fond. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

4.0

2.2002 :Fingerprint : 26450888,459712464,Kalorio

Kabeljauw met tomaten-paprikasaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept