Kabeljauwfilet met groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm kabeljauwfilet 4 bosuitjes, in ringetjes 1 rode paprika, in reepjes 150 gm peultjes 150 gm prei, in dunne ringen 4 tomaten, in parten 1 zout en peper 200 ml droge witte wijn 1 visbouillontablet Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper. Doe de groenten in een ingevette ovenschaal. Leg de vis erop. Los de visbouillontablet op in een kopje met een paar lepels kokend water. Vermeng dit mengsel met de witte wijn. Giet het wijn/bouillonmengsel over de vis. Dek de schotel af met een deksel of aluminiumfolie en laat de vis in de voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten gaar worden. Haal na 15 minuten het deksel of aluminiumfolie van de schotel. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712467,Kalorio

Kabeljauwfilet met groenten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept