2 grote rode paprika's (300 gram) 20 gm dieetmargarine 2 stengels bleekselderij 1/2 gele paprika 1 prei 6 takjes provençaalse kruiden 250 gm kabeljauwfilet 1 peper 1 zout 1/2 blik tomaatblokjes (a 400 gram) 50 ml halfroom Oven voor verwarmen op 225 °C of gasovenstand
5. Was de rode paprika's, halveer ze en verwijder de zaadlijsten. Leg de paprika's op een bakplaat in het midden van de oven en rooster ze 15 minuten. Paprika's laten afkoelen en zwartgeblakerde schil verwijderen. Paprika's pureren met een vork. Intussen ovenschaal invetten. Bleekselderij en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Kruiden fijnknippen. Kabeljauwfilet bestrooien met peper en zout. Paprikamoes, halfroom, tomaatblokjes en kruiden door elkaar mengen en op smaak brengen met peper en zout. Een derde deel van de saus in de ovenschaal gieten. Hierover de groente verdelen. Kabeljauw op de groente leggen. Rest van de saus eroverheen schenken. Vis afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de oven in circa 15 -20 minuten gaar laten worden. Serveer met een grote gepofte aardappel. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1