Krokant gebakken schol met bieslookdressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 panklare schollen 1 zout 4 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) slaolie 25 gm boter 1 eetlepel(s) citroensap + 4 partjes voor de gar; nering 1 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) Spoel de schollen af onder de koude kraan en dep ze droog. Bestrooi de schol vlak voordat u ze bakt met een snufje zout en de bloem. Verhit de slaolie met de boter in twee ruime koekenpannen met antiaanbaklaag. Bak hierin de schollen 2-3 minuten aan elke kant gaar. Tussentijds slechts eenmaal keren! Leg de schollen op een warme schaal en houd ze even warm. Voeg citroensap en het bieslook aan het bakvet toe en schep de bieslookdressing over de vis. Lekker met kort gekookte peultjes en nieuwe aardappeltjes. 347 kcal / 1450 kj p.p. Bron: Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712475,Kalorio

Krokant gebakken schol met bieslookdressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsalade met Hollandse garnalen
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken haring met frisknapperige sla
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Curry-kalkoenspiezen met frites en salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept