Lasagne di salmone

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

600 gm spinazie 2 uien 2 plakjes mozzarella 2 small zalmfilets(150 gr. per stuk) 2 theelepel(s) margarine 2 theelepel(s) bloem 200 ml magere melk 1 sap van 1 citroen 12 groene lasagnebladen 4 eetlepel(s) parmezaanse kaas 1 nootmuskaat 1 peper 1 zout
Voorbereiding
: Pel de ui en hak deze samen met de spinazie in grove stukken. Smoor de spinazie en de ui in een verhitte anti-aanbakpan. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Snij de mozzarella in blokjes en de zalmfilets in reepjes. Bereid de bechamelsaus: smelt de margarine in een pan, roer er de bloem door en giet er onder voortdurend roeren de melk bij. Breng de saus op smaak met het citroensap, peper en zout en laat de saus enkele minuten zachtjes doorkoken.
Voorbereiding
swijze: Breng in een platte ovenschotel achtereenvolgens laagjes, aan van lasagnebladen, spinazie, lasagnebladen, zalm en mozzarella en eindig met een laagje lasagnebladen. Bedek ieder laagje met de bechamelsaus en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Plaats de schotel 45 minuten in een voorverwarmde oven. Serveertips: Met een tomatensalade! :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712480,Kalorio

Lasagne di salmone is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Taglioline Al Salmone
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Di Salmone ( 7 Points)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Al Salmone Affumicato
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Spaghetti Al Salmone E Zucchine
30-60 min -
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept