400 gm snelkookrijst 1 eetlepel(s) koenjit 2 zakken mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 1 takjes peterselie. ----VOOR DE SAUS---- 1 1/2 deciliter mayonaise 3 eetlepel(s) koffieroom 1 teentje knoflook 2 eetlepel(s) fijngehakte peterselie. Kook de rijst met de koenjit volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Boen de mosselen schoon, verwijder de baarden en de dra- den en was ze grondig. Gooi alle geopende exemplaren weg. Maak de prei en de wortel schoon en snijd ze in grove stukken. Leg de groenten in een pan en verdeel daarover de peterselie. Leg de mosselen erop en breng alles aan de kook. Laat de mosse- len koken tot alle mosselen zich hebben geopend. Roer de ingre- di‰nten voor de saus door elkaar en serveer de mosselen met de kruidensaus en de gele rijst. Recipe by Lassie Rijstrecepten Converted by MM_Buster v