Mousse van gerookte forel

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm gerookte forel 200 gm crème fraiche 1 citroensap 1 zout en vers gemalen peper 1 gehakte peterselie
Voorbereiding
: Maak de forel schoon. Verwijder de graten en het velletje. Pureer de forel met de crème fraiche tot een gladde massa. Breng deze op smaak met citroensap, een beetje zout en vooral vers gemalen peper. Schep de mousse in kleine bakjes en zet deze koel. Garneer de mousse voor het serveren met een randje gehakte peperselie. Geef er driehoekjes geroosterd wit- of bruinbrood bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712491,Kalorio

Mousse van gerookte forel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept