De vier jaargetijden

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm magere varkenslapjes (winter) 2 stengel bleekselderij (lente) 1 blikje mini-ma‹skolfjes (zomer) 1 bakje shii-take (herfst) 1 oestersaus 1 ketjap 1 zonnebloemolie 1 sesamzaadjes Snijd de varkenslapjes in blokjes. Verhit olie in een wok, roerbak het vlees en haal hut uit de wok. Doe de in stukjes gesneden bleekselderij, de paddestoelen en de ma‹s in het kookvocht en roerbak de groenten met een flinke scheut oestersaus en wat ketjap. Voeg de blokjes vlees weer toe en warm alles nog even goed door. Serveer met rijst en strooi er sesamzaad over. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712705,Kalorio

De vier jaargetijden is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wortel-Komkommersalade met Japanse mayonaise
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip marengo (poulet marengo)
Bekijk recept
Kip marengo (poulet marengo)
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept