2 gedroogde chinese paddestoelen 50 gm gedroogde garnalen 200 gm hamlappen 50 gm waterkastanjes (uit een blikje) 50 gm gemarineerde rettich (zakje) 5 theelepel(s) suiker 1 theelepel(s) sesamolie 1 theelepel(s) chili-olie 2 theelepel(s) zout 1 peper 50 gm aardappelmeel 4 eetlepel(s) water 50 gm ongezouten pinda's 50 gm bieslook ----Voor het deeg:---- 150 gm tarwebloem 150 gm aardappelmeel 100 gm reuzel 1 ca. 3 dl water (ca. 20 stuks) Laat de paddestoelen en de garnalen ca. 30 minuten in warm water weken. Snijd de paddestoelen, de garnalen, het vlees, de waterkastanjes en de rettich in blokjes van 7 mm. Roerbak in een hete wok de blokjes vlees, voeg de kastanjes, rettich, suiker, de sesamolie, de chili-olie, het zout en peper toe en roerbak alles ca. 1 minuut. Roer het aardappelmeel glad met het water, roer dit door de vulling en laat afkoelen. Snijd de pinda's en de bieslook fijn en meng die door de vulling. Meng de bloem, het aardappelmeel en de reuzel met water tot een glad soepel deeg. Verdeel het deeg in ca. 20 stukjes en rol die uit tot 1 mm dikke cirkel van ca. 10 cm doorsnee. Verdeel de vulling erover, vouw het deeg dubbel en plooi de randen als een hanekam. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2