500 gm gehakte biefstuk 1 zeer fijn gehakte ui 2 eierdooiers 1 zout, peper 1/2 theelepel(s) worcesters 2 eetlepel(s) ketchup 1 theelepel(s) mosterdpoeder 1 eetlepel(s) citroensap 1 olijfolie 2 in ringen gesneden uien 2 in schijfjes gesneden tomaten 4 zachte ronde broodjes Meng het vlees met de fijngehakte ui, de eierdooiers, zout en peper, de worcestershiresauce, ketchup, mosterdpoeder en het citroensap. Verdeel het in 4 enigszins platte ballen en bestrijk ze met wat olijfolie. Doe wat olie op de hotplate van de barbecue en bak de hamburgers samen met de uiringen 10 minuten, waarbij u de hamburgers 1 maal keert en de uiringen voortdurend roert. Voeg de schijfjes tomaat, ongeveer 3 minuten voordat de hamburgers gaar zijn, toe. Snijd de broodjes doormidden en leg ze met de opengesneden kant op de hotplate om ze enigszins te roosteren. Smeer boter op de broodjes en leg de hamburgers, de uiringen en de schijfjes tomaat tussen de helften. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2