1 teentje knoflook 6 eetlepel(s) soyasaus 4 eetlepel(s) limoensap 249 gm a la minute gesneden entrecote 1 een rode peper 1 theelepel(s) bruine suiker 3 takjes selderij 150 gm rettich 4 bospeentjes 4 bosuien 1 pluk veldsla 1 eetlepel(s) olie Meng de helft van de soyasaus met de geperste knoflook en de helft van het limoensap.Leg het vlees hierin en laat het 15 minuten marineren. Snij de peper en de selderij fijn en meng dit met de rest van de soyasaus en het limoensap. Schil en rasp de rettich. Snij de bospeen en bosui in fijne reepjes. Schik dit op de borden als bedje met de veldsla Dep de entrecote droog en bak ze op hoog vuur lichtbruin aan beide zijden. Meteen serveren op het bedje van sla. Besprenkel het geheel met de soya-limoendressing. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :