Babi pangang op kantonese wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 zakjes 'roast red pork seasoning m; ix' 125 deciliter water 600 gm varkensfilet (ca. 8 bij 20 cm) 2 eetlepel(s) honing 600 gm chinese kool 1/4 liter kippebouillon Los een (1) zakje kruidenmix op in het water. Snijd de varkensfilet in 2 lange stukjes van ca. 4 bij 20 cm, schep het met de mix om en marineer het op een koele plaats, afgedekt, 1 nacht. Leg het vlees de volgende dag op een rooster (lekbak met laagje water eronder) en rooster het in een hete oven van 200 gr. C, onder keren en bedrui- pen, 1 uur. Vul het water in de lekbak af en toe aan. Schakel dan de grill in en rooster de bovenkant van de vleesstukken knappe- rig. Haal de Chinese koolbladeren los en blancheer ze in ruim kokend water met wat zout. Roer voor de saus het tweede zakje kruidenmix met de honing en de kippe- bouillon glad, breng het aan de kook en kook het in 10 minuten tot een licht gebonden saus. Schik de koolbladeren op een serveerschaal en schenk de saus erover. Snijd het geroosterde vlees in 1 cm dikke plakjes en leg die op de groenten. Serveer met gekookte witte rijst, vermengd met luciferdunne (geblancheerde) reepjes wortel en prei en omeletreepjes (van 1 ei met 1 el bouillon). :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712595,Kalorio

Babi pangang op kantonese wijze is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept