250 gm rijst, snelkook of andere welke je; zelf lekker vindt 2 uien 3 eetlepel(s) boter of margarine of olie 2 schaaltjes rundvleesreepjes nature; l (a 250 gr) 1 kp conimex boemboe rendang vlees (100; gr) 1 zak sperziebonen, gebroken (500 gr; ) 4 eetlepel(s) seroendeng 2 teentjes geperste knoflook 1 wat sambalVoorbereiding : rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. uien pellen en snipperen.Voorbereiding swijze: in braadpan boter of olie verhitten, ui in ca 2 min fruiten, vlees toevoegen en evt knoflook en ca 1 min meebakken. 250 ml water en boemboe toevoegen en het geheel ca 10 min onafgedekt laten sudderen. intussen sperziebonen in ca 5 min beetgaar koken. rijst serveren met sperziebonen en seroendeng. Serveertips: lekker met atjar en kroepoek wijn:rode wijn: reserve du president rouge vin de corse Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1