2 uien 3 grote tomaten 600 gm doorregen runderlappen 50 gm boter 1 zout 1 versgemalen peper 2 deciliter rode wijn 1 flesje maggi rundvlees jus 1 eetlepel(s) verse of 1 theelepel gedroogde tij; m ca. 2 1/2 a 3 1/2 uur.Voorbereiding : Hak de schoongemaakte uien grof. Ontvel de tomaten (zie hieronder) en snijd ze in partjes. Snijd het vlees in grove stukken. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in ca. 5 minuten rondom bruin; neem het vlees uit de pan en bestrooi het met zout en peper. Bak de ui ca. 1 minuut in het achtergebleven bakvet. Voeg de wijn toe en roer 2 kneepjes Rundvlees Jus en de tijm erdoor. Breng het vocht al roerende aan de kook. Afwerking: Schep het vlees weer in de pan en voeg de tomaat toe. Stoof het vlees, met het deksel op de pan, zachtjes op een laag vuur in 2-3 uur gaar. Lekker met Maggi Puree voor Ovenschotels (voor een goudbruin korstje ca. 5 min. onder de grill) en een frisse groene salade. Tip: Voor sommige gerechten is het lekkerder om tomaten te ontvellen: verwijder de kroontjes en snijd de tomaten aan de onderkant kruislings ondiep in. Leg de tomaten 20-30 seconden in kokend water, spoel ze onder koud water af en trek de velletjes eraf. Recipe by Feest-special Maggi 2000 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2