4 eetlepel(s) wijnazijn, witte 25 ml creme fraiche 4 st kalfschnitzel 2 large komkommers 10 bolletjes mozzarella 6 eetlepel(s) olijfolie 1 paprikapoeder 4 plakjes parmaham 1 peper 16 blaadjes salie 1 zout ----benodigde materialen---- 1 cocktailprikkers 1 koekenpan 1 aluminiumfolieVoorbereiding : Snijd de komkommer in dikke plakken en de mozzarella in kleine stukjes. Bestrooi de schnitzels met peper en zout, leg ze naast elkaar op een werkblad en leg de ham op het vlees. Bestrooi de ham met de stukjes mozzarella en leg hier drievierde van de salieblaadjes op. Vouw de schnitzels dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit eenderde van de olie in een koekenpan en bak de gevulde kalfsschnitzels aan beide kanten drie minuten. Neem het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Blus het bakvet af met de azijn en schep de crème fraîche en de rest van de in repen gesneden salie in de pan. Laat de saus even inkoken en breng hem op smaak met peper en zout. Fruit de komkommer vijf minuten in de rest van de hete olie. Breng de gestoofde komkommer op smaak met de paprikapoeder, peper en zout. Leg de gevulde schnitzels en gestoofde komkommer op de borden. Schep de saus over het vlees. Bron: Mistermail Recepten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 31.0
8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712764,Kalorio
Gevulde kalfsschnitzel met gestoofde komkommer is een recept van De Virtuele Keuken