4 dikke varkenskoteletten 100 gm boter 3 bananen 100 gm geraspte kokosnoot 400 ml verse room 1 vers gemalen peper, zout 1 eetlepel(s) gembersiroop 1 toef verse munt of citroenmelisse Vraag de slager een insnijding te maken in de koteletten zodat er een soort beursje ontstaat. Strooi peper en zout in de opening en stop er plakjes banaan in, die door gembersiroop en kokos werden gewenteld. Bak de koteletten mooi gaar in de boter en kruid met peper en zout. Voeg er een paar minuten voor het einde van de bereiding de rest van de in dikke schuine stukken gesneden banaan bij, die eveneens door gembersiroop werden gewenteld. Schik alles op warme borden. Giet het overtollige braadvet af en deglaceer de braadbodem met room. Laat op hoog vuur indikken en giet rond het vlees. Bestrooi met geraspte kokos en garneer met verse munt of citroenmelisse. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2
0.0
4.2002 :Fingerprint : 26450888,459712768,Kalorio
Gevulde varkenskoteletten met banaan en kokos is een recept van De Virtuele Keuken