Babi roedjak

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm chinese mie 350 gm snijbonen 1 rode paprika 1 grote ui 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 schaaltje varkensvlees- reepjes (c; a.350 g) 1 pkg go-tan verse boemboe voor roedjak; (2 zakjes a 75 g) Bereiden: Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Snijbonen wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Ui, paprika en snijbonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Verse boemboe en 2 dl water toevoegen en aan kook brengen. Saus onafgedekt ca. 10 minuten laten sudderen. Serveren met mie. • •
Voorbereiding
stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 470 kilocalorie‰n eiwit 32 g vet 13 g koolhydraten 55 g WIJNCATEGORIE: 4 Friszoete tot halfzoete witte wijnen. Graacher Himmelreich Recipe by AH Weekgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712604,Kalorio

Babi roedjak is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak met mango
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak Manis
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept