250 gm chinese mie 350 gm snijbonen 1 rode paprika 1 grote ui 2 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 schaaltje varkensvlees- reepjes (c; a.350 g) 1 pkg go-tan verse boemboe voor roedjak; (2 zakjes a 75 g) Bereiden: Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Snijbonen wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Ui, paprika en snijbonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Verse boemboe en 2 dl water toevoegen en aan kook brengen. Saus onafgedekt ca. 10 minuten laten sudderen. Serveren met mie. • •Voorbereiding stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 470 kilocalorie‰n eiwit 32 g vet 13 g koolhydraten 55 g WIJNCATEGORIE: 4 Friszoete tot halfzoete witte wijnen. Graacher Himmelreich Recipe by AH Weekgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2