4 plakken hespenspek 400 gm gemengd gehakt 1 ei 2 eetlepel(s) paneermeel 4 eetlepel(s) versgehakte tuinkruiden 1 vers gemalen zwarte peper 1 snuifje salie 8 mooie savooiekoolbladeren 100 gm boter Snij de harde nerven uit de koolbladeren en laat ze kort blancheren in kokend gezouten water. Snij het zwoerd van het hespenspek en leg op elke plak spek twee koolbladeren. Kneed het gehakt door met ei, paneermeel en tuinkruiden en breng op smaak met peper en salie. Laat 10 min. bakken in een klontje boter, verdeel over de koolbladeren en rol op tot mooie pakketjes. Bind op met keukengaren en bak in 10 min. gaar. Verwijder hel keukengaren, snij de hespenspekrolletjes in schuine plakken en serveer mei pittige tomatensaus en aardappelpuree. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2