1 gele paprika 4 zongedroogde tomaten in olie (pot,; saggi ortaggi) 40 gm boter of margarine 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 kalfsoesters (à ca. 125 g) 2 eetlepel(s) kappertjes 1 zout 1 peper Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Zongedroogde tomaten met keukenpapier droogdeppen en in reepjes snijden. In wok of grote pan helft van boter verhitten en paprikablokjes 2 minuten zachtjes bakken. Spinazie toevoegen en al omscheppend in enkele minuten laten slinken en gaar worden. Tomaatreepjes erdoor scheppen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en kalfsoesters in 3 - 4 minuten per kant rosé bakken. Kalfsoesters uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. Bakvet afblussen met 1 dl water. kappertjes erdoor roeren, jus nog even doorwarmen. Spinazie en kalfsoesters over twee borden verdelen. Bestrooien met zout en peper. Kappertjesjus over vlees scheppen. Lekker met penne. voedingswaarde : 340 kcal p.p. bereidingstijd : 15 minuten bron : Allerhande juni 2002 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0
8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712785,Kalorio
Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus is een recept van De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus