8 dunne sneetjes kalfsvlees (of ande; r mals vlees) 2 courgettes, in schijfjes 2 grote tomaten, ontveld en in stukj; es 4 porties kleine aardappelen 100 ml room 1 verse peterselie 1 peper en zout ----VOOR DE PESTO---- 1 handvol verse basilicum 4 teentjes knoflook 2 eetlepel(s) pijnboompitten 3 eetlepel(s) geraspte verse parmezaans kaas - Kook de aardappelen vooraf en laat ze volledig afkoelen. Laat wat boter smelten in stoof daarin de courgetteschijfjes en tomatenvlees kort aan, voeg dan wat water toe, peper en zout en laat in zo'n 15 minuten gaar worden. Doe er de room bij en laat met open deksel onder voortdurend roeren indikken naar wens, werk af met wat verse peterselie. Mix alle ingrediënten voor de pesto fijn en door elkaar en strijk daarmee één zijde van elk sneetje vlees mee in. Rol deze vervolgens op en steek er een spiesje door. Bak deze rolletjes in boter op een niet te hoog vuur. Neem uit de pan en hou warm, doe eventueel wat boter bij en bak nu de aardappelen in dezelfde pan. Strooi er eventueel wat Provençaalse kruiden over. Verdeel alles over 4 borden en waan je even in Italië. Bron: M. Welman : O-Titel : Kalfsrolletjes en courgette al pesto met gebakken : : aardappeltjes :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2
2.0
2.2003 :Fingerprint : 26450888,459712787,Kalorio
Kalfsrolletjes en courgette al pesto met gebakken aar ... is een recept van De Virtuele Keuken