Kalfsrolletjes met parmaham en salie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 kalfsschnitzels à 125 g 2 eetlepel(s) (grove) mosterd 8 plakjes parmaham (of andere rauwe; ham) 8 salieblaadjes 2 eetlepel(s) olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 small ui, fijngesnipperd 250 ml droge witte wijn 1 peper 1 zout Sla de schnitzels plat en bestrooi ze met peper en zout. Bestrijk de schnitzels met mosterd en leg er 2 plakjes ham en 2 salieblaadjes op. Rol de schnitzels op en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de olijfolie in de snelkookpan en bak de knoflook en ui 3 minuten. Bak de kalfsrolletjes rondom bruin en schenk de wijn erbij. Sluit de snelkookpan en stoom de kalfsrolletjes 10 minuten. Snijd elk kalfsrolletje in plakken en schep er een beetje kookvocht over. Het kookvocht kan eventueel ook een beetje worden gebonden met maïzena. Lekker met geurige pandanrijst en sperzieboontjes. Tip: Het pletten van de schnitzels gaat het makkelijkst tussen twee stukken huishoudfolie met een deegroller of fles. voedingswaarde : 290 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten bron : Lekker gezond februari / maart 2002 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

2.0



3.2002 :Fingerprint : 26450888,459712788,Kalorio

Kalfsrolletjes met parmaham en salie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met ham en salie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept