2 eetlepel(s) olijfolie, ‘extra vergine’ 500 gm mager rundergehakt 1 ui, in blokjes van 2 cm 1 rode peper, fijngesneden 1 prei, in blokjes van 2 cm 1 groene paprika, in blokjes van 2 c; m 1 rode paprika, in blokjes van 2 cm 2 komkommers, geschild, in blokjes v; an 2 cm 1 theelepel(s) kerriepoeder 1 zout 1 peper 250 ml zure room In wok olie verhitten en gehakt met behulp van vork in ± 2 min. rul bakken. Ui en rode peper toevoegen en ± 2 min. meebakken. Prei toevoegen en ± 2 min. meebakken. Paprika toevoegen en alle ingrediënten in 2 - 3 min. beetgaar bakken. komkommerblokjes toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met kerrie, zout en peper. Voor serveren zure room erdoor roeren en gerecht nog goed verwarmen. serveren met gekookte rijst. voedingswaarde : 460 kcal p.p. bereidingstijd : 20 minuten bron : Tip Culinair juni 1997 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0
8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712793,Kalorio
Komkommer met groente-gehakt uit de wok is een recept van De Virtuele Keuken