12 gedroogde abrikozen 250 gm verse spinazie 100 gm geitenkaas 2 eetlepel(s) dikke yoghurt 8 eetlepel(s) olijfolie 2 eetlepel(s) balsamicoazijn 50 gm ongezouten pecannoten of walnoten 50 gm boter 4 varkens- of kalfskoteletten 1 zout 1 versgemalen peperVoorbereiding : Wel de abrikozen enkele uren in water of gebruik voorgewelde abrikozen. Was en droog de spinazie in de slacentrifuge. Prak de geitenkaas en roer de yoghurt door de geitenkaas. Vul de abrikozen met dit mengsel. Maak tot slot een vinaigrette door olijfolie en azijn door elkaar te roeren.Voorbereiding (circa 25 minuten): Verhit de boter in een koekenpan. Bak de koteletten circa 8 minuten per kant op een niet te hoog vuur. Het vlees moet net gaar zijn. Bestrooi het vlees daarna met zout en peper. Verdeel de spinazieblaadjes over de borden. Besprenkel de blaadjes met de vinaigrette en leg op elk bord drie gevulde abrikozen. Bestrooi de salade tot slot met de noten. Serveer deze salade apart met de koteletten. Geef er eventueel gekookte rijst bij. Bron: Jolanda :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :