1 takje rozemarijn 2 teentjes knoflook 3 jeneverbessen 900 gm varkensfilet 1 milde mosterd 1 worcestershiresaus 2 eetlepel(s) olijfolie 50 gm boter 1 deciliter dunne room 1 bouillonblok 1 theelepel(s) bloem 1 zout 1 peperVoorbereiding stijd: circa 15 minutenVoorbereiding stijd: 30 minuten, 3 minuten in uitgeschakelde magnetron. Hak de rozemarijn met het knoflook en de jeneverbessen zeer fijn. Maak met een puntig mesje twee of drie insnijdingen in het vlees (aan beide zijden) en doe er een beetje van het mengsel in. Breng met een mes aan alle kanten van het vlees een heel dun laagje mosterd aan en strooi er de rest van het mengsel over. Druk alles goed vast. Leg het vlees in een ruime, maar niet t‚ ruime schaal, druppel er wat Worcestershiresaus over, bespren- kel het met olie, leg bijna alle boter er in stukjes op en zet de schaal in de magnetron, gedurende 15 minuten, op de hoogste stand. Schenk er, als de 15 minuten verstreken zijn, de room bij en het bouillonblok, opgelost in 'A dl warm water. Draai het vlees om: zet de kant die vooraan stond achterin (dit is niet nodig als de magnetron een draaiplateau heeft). Programmeer de magnetron op half vermogen en zet de kooktijd nog 15 minuten voort. Meng in de tussentijd de overgebleven boter met een afgestreken theelepel bloem. Laat het vlees na afloop van de kooktijd nog 3 minuten rusten in de uitgeschakelde magnetron. Haal het vlees eruit, snijd het in plakken en leg deze op een bord dat geschikt is voor de magnetron. Klop door de in de schaal achtergebleven saus de boter met de bloem, schenk dit over het vlees, zet het bord een halve minuut in de magnetron en dien het gerecht op. Recipe by koken met de magnetron :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :